!*! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης των χρηστών. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση των cookies. OK
Για τεχνίτες & επαγγελματίες του κλάδου Επικοινωνήστε Εδώ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Κεφαλές Detox Array & Cleanse Analyzer -50%

Sharp Enphase Net Metering KIT

Μηδενίστε το λογαριασμό της ΔΕΗ με το σύστημα Ενεργειακού Συμψηφισμού που Πρόσφατα Ψηφίστηκε.

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
57
Σε Απόθεμα

Με τα Φωτοβολταικά Συστήματα Net Metering Διασυνδεδεμένα Κερδίζετε Μηδενίζοντας το λογαριασμό της ΔΕΗ με το σύστημα Ενεργειακού Συμψηφισμού ως εξής:

1.Κάθε φωτοβολταϊκό πάνελ συνδέεται με έναν micro-inverter Enphase ενώνοντας μεταξύ τους τα καλώδια των φωτοβολταικών πάνελ με τους συνδέσμους MC4 με τα αντίστοιχα MC4 του micro-inverter Enphase και διοχετεύει το ρεύμα που παράγουν τα φωτοβολταικα πάνελ στο Δίκτυο της ΔΕΗ.

2.Η αξία ρεύματος που παράγουν τα φωτοβολταικα πάνελ συμψηφίζεται με την αξία του ρεύματος που καταναλώσατε μέσα στην περίοδο κατανάλωσης μέσα στο τετράμηνο και έτσι πληρώνετε μόνο τη διαφορά μηδενίζοντας το λογαριασμό της ΔΕΗ ανάλογα με την αξία ρεύματος που παρήγαγαν τα φωτοβολταικα πάνελ. Όποια διαφορά παραγωγής πιστώνεται υπέρ σας για την επόμενη περίοδο κατανάλωσης.Αναλαμβάνουμε την διαδικασία σύνδεσης με τη ΔΕΗ ή άλλο Δίκτυο, για όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και κάνουμε ευκολότερη την σύνδεση σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Παρόμοια Προϊόντα

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
[Επικοινωνήστε για Τιμή]

Στη ίδια Τιμή!

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Solar KIT 3000 W
60
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Sharp Net Metering KIT SMA
59
[Επικοινωνήστε για Τιμή]