ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Συσκευή Παραγωγής όζοντος 3G ( 3.000mg/h ) portable με αντλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αρχικά με μια μικρή δαπάνη εξασφαλίζετε έναν επαγγελματικά αποστειρωμένο χώρο φύλαξης και αποθήκευσης προϊόντων για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη συνήθη φύλαξη και αποθήκευση.

395.00
012A
Εξαντλήθηκε

Συσκευή Παραγωγής όζοντος με κορώνα 1Χ3G ( 3.000mg/h ) portable με αντλία.

Οι μηχανές Όζοντος - όζον μηχανές, παράγουν Ο3 ( τρία άτομα οξυγόνου ) και έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα όσον αφορά την απολύμανση και την αποστείρωση από μικρόβια και βακτηρίδια που βρίσκονται στον αέρα η’ στο νερό και σε όποια επιφάνεια γίνει η εφαρμογή με συσκευή όζον.

Η συσκευή όζοντος παράγοντας Ο3 σκοτώνει τα βακτηρίδια και τα μικρόβια και έτσι έχουμε ένα εξυγιασμένο περιβάλλον για οποιαδήποτε εφαρμογή και κατά το δοκούν.

Το όζον αφού δράσει μετατρέπεται στη συνέχεια σε οξυγόνο (Ο2).

Αυξάνει έως και τέσσερις φορές την διάρκεια αποθήκευσης και συντήρησης των νωπών κρεάτων, φρούτων και λαχανικών εφόσον αυτά δεν βρίσκονται εντός ατομικής συσκευασίας.

Επίσης η συσκευή παραγωγής όζον έχει χρηστική εφαρμογή και για τον καθαρισμό χώρων εστίασης, ξενοδοχείων, καθαρισμό σκαφών, αυτοκινήτων και λοιπών συναφών δραστηριοτήτων.

Αρχικά με μια μικρή δαπάνη εξασφαλίζετε έναν αποστειρωμένο χώρο φύλαξης και αποθήκευσης προϊόντων για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη συνήθη φύλαξη και αποθήκευση και γενικά όπου γίνεται η εφαρμογή όζοντος.

Με μια συντήρηση της οζονομηχανής κάθε δύο χρόνια και ακολουθώντας τις προδιαγραφές ποιότητας του εισερχόμενου αέρα χωρίς υγρασία και ρύπους με ΜΑΧ λειτουργία 15'/12ωρο, θα έχουμε μια απρόσκοπτη λειτουργία της για πολλά χρόνια.

Στις όζον μηχανές τα ανταλλακτικά που πρέπει αντικαθιστούμε περίπου κάθε δύο χρόνια, και πάντα ανάλογα με την χρήση, είναι οι κορώνες ( κεφαλές παραγωγής του όζοντος ) και η αντλία.