Είσαι επαγγελματίας και θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία χονδρικής; Επικοινώνησε μαζί μας ΕΔΩ!
10 ήμερο προσφοράς: 
Δωρεάν αποστολή για όλες
τις οικιακές αντίστροφες οσμώσεις
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Detox Foot Spa ION PRO 807 λεμφική αποτοξίνωση με ειδικό πρόγραμμα acupuncture ηλεκτροβελονισμού & 12 ισχυρά προγράμματα θεραπείας

adult, in stock, new, GR, regular

Προσφορά Εβδομάδας: Συσκευή αποτοξίνωσης ανακούφισης μέσω λέμφου με ειδικό επιλέξιμο πρόγραμμα acupuncture ηλεκτροβελονισμού

Με 12 ισχυρά προγράμματα θεραπείας για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες με χρήση όλης της οικογένειας.

398.00
807
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε συνδεθεί ως νέος πελάτης

Συσκευή αποτοξίνωσης ανακούφισης μέσω λέμφου με ειδικό επιλέξιμο πρόγραμμα acupuncture ηλεκτροβελονισμού & 12 ισχυρά προγράμματα θεραπείας.

Για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες με χρήση όλης της οικογένειας.

Πιστοποιημένο με τα πλέων έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά CE & EMC Anbotek CERTIFICATE

Εδώ Δείτε όλα τα προϊόντα DETOX και τις τιμές !!!

Φυσική , αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία λεμφικής αποτοξίνωσης με Tens Sessions Βελονισμό

• Το TENS αναφέρεται στη διαθερμική προσομοίωση ηλεκτρικού νεύρου. Εφαρμόζεται με χρήση συχνοτήτων που παράγονται από τις πλάκες ηλεκτροδίων για λεμφική αποτοξίνωση και την τόνωση των νεύρων για θεραπευτικούς σκοπούς, με σκοπό να μειωθεί τόσο ο οξύς όσο και ο χρόνιος πόνος.

Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό ιωνικό Foot Spa για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Το μηχάνημα Ion Hydrogen Detox Foot Spa είναι ένα αυτόνομο σύστημα αποτοξίνωσης με ιονικό νερό το οποίο καθαρίζει το σώμα σας από το εσωτερικό με σύστημα αποτοξίνωσης εφαρμογής θετικών και αρνητικών Ιόντων.
Είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί ειδική εκπαίδευση για την εκτέλεση. Είναι μια συσκευή παραγωγής ιόντων που χρησιμοποιεί συχνότητες, ηλεκτρόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, αλάτι και νερό για να δημιουργήσει ένα υγιές και θρεπτικό ιοντικό λουτρό. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, την ισορροπία και την ενίσχυση της βιοενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο στο σώμα σας.
Σήμερα, εκτίθενται στο μεγαλύτερο τοξικό φορτίο στην ιστορία του πλανήτη και ο συνεχής περιοδικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της υγείας. Το μηχάνημα detox foot Spa, σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, παρέχει έναν διεξοδικό και αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσει υψηλά επίπεδα ενέργειας και να προωθήσει τη μακροπρόθεσμη ευεξία. Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικίες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της μηχανής αποτοξίνωσης.
Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης χωρίς χάπια κ.τ.λ, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει ο οργανισμός καθημερινά με τον σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει.
Η προσπάθεια του οργανισμού να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινώσεων μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητα του.
Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις .
Εξωτερικές ενδείξεις :
Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα , χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα , ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, όπως και σακούλες και μαύροι κύκλοι
Εσωτερικές ενδείξεις:
Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.
Αν έχετε λοιπόν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα τότε σημαίνει ότι το πρώτο πράγμα που απαιτείται να κάνετε είναι ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.
Το λουτρό ποδιών Detox Foot Spa βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό στο νερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της μεθόδου μέσα στην πλαστική λεκάνη όπου συσσωρεύονται τοξίνες και άλλες εναποθέσεις.
Η συσκευή καθαρισμού με Ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ηλεκτρονική συσκευή, μία κεφαλή (διάταξη ηλεκτροδίων από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό), περικάρπιο, καθώς επίσης και μία ζώνη μέσης από άνθρακα Μπαμπού. Κατά τη χρήση η συσκευή παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα αρνητικά ιόντα έλκουν και αναγκάζουν μέσω των πόρων των πελμάτων τις τοξίνες αυτές, που ονομάζουμε Ελεύθερες Ρίζες, να βγουν στο νερό της λεκάνης.
Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2.000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς επίσης και από τη συσσώρευση τοξινών. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι 6-8 επαναλήψεις της μεθόδου επιφέρουν ανακούφιση ενώ μετά από μία πλήρη σειρά, νοιώθουμε υγιείς και ακμαίοι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η συσκευή λαμβάνει χώρα ηλεκτρολυτική αντίδραση, αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν κανένα μέρος του σώματος δεν έρθει σε επαφή με το νερό .Στο ποδόλουτρο, το νερό γίνεται μία συνέχεια των υγρών του σώματος, με μόνο διαχωρισμό τους την επιδερμίδα των ποδιών. Μέσα σε αυτό το πεδίο η απόρριψη τοξικών αποβλήτων είναι εμφανής. Τα ιόντα που παράγονται από το σύστημα Detox φορτίζουν το σώμα μας με αρνητικά ιόντα με στόχο να αναζωογονήσουν, να καλυτερεύσουν και να σταθεροποιήσουν τη βιοενέργεια των εσωτερικών μας οργάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την αυτό-αποτοξίνωση.

Με άλλα λόγια, με τη διαδικασία Ιονισμού, σπάζουν τα θετικά φορτισμένα μόρια σε αρνητικά ιόντα και βοηθούν στην αποβολή τοξινών μέσω της επιδερμίδας. Ας σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, λόγω της διατροφής και του έντονου στρές, έχουν Ph χαμηλότερο από 7,45. Πρέπει να σημειωθεί ότι το χρώμα του νερού θα αλλάξει ακόμα και όταν η μονάδα λειτουργεί χωρίς να έχουμε βυθίσει τα πόδια μέσα στο νερό. Η αλλαγή αυτή του χρώματος του νερού οφείλεται σε αντίδραση μεταξύ των μορίων του νερού, του αλατιού που προστίθεται στο νερό και των μετάλλων που περιέχονται στην Κεφαλή που τοποθετείται στο νερό. Όταν τοποθετούνται τα πόδια μέσα στο νερό, τότε οι αποβαλλόμενες από τον οργανισμό ουσίες (τοξίνες) θα δημιουργήσουν ένα κολλώδες δαχτυλίδι που επικολλάται στα τοιχώματα της λεκάνης.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η συσκευή λαμβάνει χώρα ηλεκτρολυτική αντίδραση. Από τον οργανισμό ουσίες (τοξίνες) θα δημιουργήσουν ένα κολλώδες δαχτυλίδι που επικολλάται στα τοιχώματα της λεκάνης.
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ & Tens Sessions
Είναι μια φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, διέξοδος χωρίς χάπια δίαιτες κλπ, προκειμένου να απαλλαγούμε από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει ο οργανισμός μας.
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς επίσης και από τη συσσώρευση τοξινών. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι 6 - 8 επαναλήψεις της μεθόδου επιφέρουν ανακούφιση ενώ μετά από μία πλήρη σειρά, νοιώθουμε υγιείς και ακμαίοι.

ΜΕΘΟΔΟΣ DETOX FOOT SPA

Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει. Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις.
Εξωτερικές ενδείξεις - Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα, χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, όπως σακουλές και μαύροι κύκλοι.
Εσωτερικές ενδείξεις - Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυικοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ «DETOX FOOT SPA»......

Tens Sessions
• Το TENS αναφέρεται στη διαθερμική προσομοίωση ηλεκτρικού νεύρου.
Εφαρμόζεται με χρήση συχνοτήτων που παράγονται από τις πλάκες ηλεκτροδίων για λεμφική αποτοξίνωση και την τόνωση των νεύρων για θεραπευτικούς σκοπούς, με σκοπό να μειωθεί τόσο ο οξύς όσο και ο χρόνιος πόνος.
Συνδέστε τα TENS PADS σε ένα μεσημβρινό ή σε άρθρωση του σώματος. Πατήστε το διακόπτη του κουμπιού "ON / OFF A" "ON / OFF B".
Στη συνέχεια, ρυθμίστε τη λειτουργία και το επίπεδο έντασης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο '+ ή -'

Η ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ
Η ζώνη παράγει υπέρυθρη ακτινοβολία, εκπέμπει αρνητικά ιόντα και απορροφά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κάνοντάς σας έτσι να αισθάνεστε νέοι και υγιείς.
Επίσης βοηθάει στην:
-μείωση της ακαμψίας των αρθρώσεων
-ανακούφιση του σπασμού των μυών
-ανακούφιση από πόνους
-αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου
-ανακούφιση από φλεγμονές
-βελτίωση της λεμφικής λειτουργίας
-ανακούφιση από πόνους αρθρίτιδας
-ενίσχυση του αμυντικού συστήματος
-αυξάνει την ενέργεια των κυττάρων
-καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ:
-Κάνουν χρήση αλκοόλ ή καπνού
-Έχουν σχετικά υψηλή πίεση ή σάκχαρο
-Έχουν ρευματισμούς , αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες
-Έχουν χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια
-Έχουν χαμηλό αμυντικό σύστημα
-Χρησιμοποιούν πολλά λιπαρά στα φαγητά τους .
-Κάνουν δίαιτα
-Οι εργαζόμενοι σε περιβάλλον που υπάρχουν χημικές και φαρμακευτικές ουσίες, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα κ.λ.π.
-Οι υγιείς γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνει την διάθεση, εμποδίζει τις ασθένειες .

Αυτό που χρειάζεται να έχετε είναι καλή διάθεση, και μισή ώρα από τον χρόνο σας.
Προγράμματα Detox 8 
Προγράμματα Tens 5 
Έγχρωμη οθόνη
Τάση 220V / 120W
Βάρος Συσκευασίας 6 kg
Ενημέρωση:
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτές οι μηχανές δεν προορίζονται για την αποκλειστική θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας η' ως αποκλειστικά διαγνωστικά συμπεράσματα και δεν προωθείται από εμάς ως τέτοιο.
Για κάθε περίπτωση ασθένειας συνιστάται ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας.


Google export features

Age group:
adult
Availability:
in stock
Condition:
new
Size system:
GR
Size type:
regular