Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Ε.Λ.ΤΑ. η’ οποιασδήποτε Courier η’ πρακτορείου εντός Αττικής που θα συμφωνηθεί με τον πελάτη κατά το κλείσιμο της παραγγελίας.

Η αποστολή εκτελείται από το κατάστημα εντός 24-48 ωρών για εμπορεύματα που είναι διαθέσιμα την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε δυσπρόσιτες περιοχές και Κύπρο.

1. Δωρεάν αποστολές: Με Ε.Λ.ΤΑ. για αγορές προϊόντων & μόνο όπου αναφέρεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε .

2. Αποστολή με μεταφορικές: Μόνο για αγορές προϊόντων άνω των 20 κιλών βάρος, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.

3. Αποστολές με όποια courier επιλέξετε: Κατόπιν συμφωνίας.

* Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

* Αποστέλλονται προϊόντα ειδικής κατασκευής η' ειδικής παραγγελίας, ανεξάρτητου βάρους, αξίας και τρόπου πληρωμής μόνο κατόπιν συμφωνίας.

*Όλα τα εμπορεύματα αποστέλλονται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

• Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες από το κατάστημά μας Κορυτσάς 2 Γλυφάδα Αττικής, σημειώνοντας στις παρατηρήσεις της φόρμας παραγγελίας τις επιλογές σας.

• Για αγορές προϊόντων μεγάλου βάρους, π.χ. αντίστροφη όσμωση επαγγελματική, αφαλάτωση επαγγελματική, αποσκληρυντές, αμόφιλτρα, φίλτρα αποσιδήρωσης κ.λ.π. η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης και αποστολή μόνο με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

• Σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν υπάρχουν γραφεία της acs courier για να αποφύγετε το υψηλό κόστος αποστολής δυσπρόσιτων περιοχών, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα acs της περιοχής σας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ.

• Οι παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 45 κιλών έχουν ειδική χρέωση.

Αποστολή σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης :

• Αποστολή με EMS και τρόπος πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αποστολή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

• Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσει το τμήμα πωλήσεων μαζί σας για το συνολικό κόστος αποστολής και τον τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας.

Αποστολή σε όλο τον κόσμο

• Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με την συνεργαζόμενη Εταιρεία EMS Courier με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

• Η παράδοση για την Ευρώπη είναι εντός 14 εργάσιμων ημερών περίπου, ενώ στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού αγγίζει περίπου τις 28 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από τo κατάστημα ClearWater

• Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε μια ανεξόφλητη παραγγελία από το φυσικό μας κατάστημα θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας για τα παρακάτω:

• Α ) Την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στο κατάστημα και εξόφληση αυτής.

• Β ) Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα για 6 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας εκτός διαφορετικής συμφωνίας.

• Γ ) Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 6 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αφού πρώτα γίνει ενημερωσή σας με τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας που έχετε ορίσει.