Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα έως 20 κιλά αποστέλλονται αυτόματα μέσω Γενικής Ταχυδρομικής η’ οποιοδήποτε πρακτορείου εντός η' εκτός Αττικής που θα συμφωνηθεί με τον πελάτη κατά το κλείσιμο της παραγγελίας.

Η αποστολή εκτελείται από το κατάστημα εντός 24-48 ωρών για εμπορεύματα που είναι διαθέσιμα την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε δυσπρόσιτες περιοχές και Κύπρο.

1. Δωρεάν αποστολές: Με Γενική Ταχυδρομική και για αγορές προϊόντων με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, η' κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε.

2. Αποστολή με πρακτορεία μεταφορών: Μόνο για αγορές προϊόντων άνω των 20 κιλών βάρος και διαστασιολογίου μεγάλου βάρους ειδικής μεταφορικής επεξεργασίας, μετά από προ-συνεννόηση με την εταιρία και χρέωση μεταφορικών που θα συμφωνηθεί με τον πελάτη κατά το κλείσιμο της παραγγελίας.

3. Αποστολές με όποια άλλη courier επιλέξετε: Κατόπιν συμφωνίας για την χρέωση μεταφορικών και τρόπο πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας η' την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε.

* Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα και σε μη δυσπρόσιτες περιοχές.

* Αποστέλλονται προϊόντα ειδικής κατασκευής η' ειδικής παραγγελίας, ανεξάρτητου βάρους, αξίας και τρόπου πληρωμής μόνο κατόπιν συμφωνίας.

*Όλα τα εμπορεύματα αποστέλλονται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

• Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες από το κατάστημά μας Κορυτσάς 2 Γλυφάδα Αττικής, σημειώνοντας στις παρατηρήσεις της φόρμας παραγγελίας τις επιλογές σας.

• Για αγορές προϊόντων μεγάλου βάρους, π.χ. αντίστροφη όσμωση επαγγελματική, αφαλάτωση επαγγελματική, αποσκληρυντές, αμόφιλτρα, φίλτρα αποσιδήρωσης κ.λ.π. η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης και αποστολή μόνο με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας με χρέωση του πελάτη.

• Σε απομακρυσμένες περιοχές ( δυσπρόσιτες ) από γραφεία courier Γενικής Ταχυδρομικής η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας η' τράπεζας και όχι αντικαταβολή.

• Οι παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 45 κιλών έχουν ειδική χρέωση.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Ελέγχετε κατά την παραλαβή.

Αποστολή σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης :

• Αποστολή με EMS η' ΕΛΤΑ η' Γενική ταχυδρομική και τρόπος πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αποστολή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

• Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσει το τμήμα πωλήσεων μαζί σας για το συνολικό κόστος αποστολής και τον τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας.

Αποστολή σε όλο τον κόσμο

• Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με την συνεργαζόμενη Εταιρεία EMS η' Courier με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

• Η παράδοση για την Ευρώπη είναι εντός 14 εργάσιμων ημερών περίπου, ενώ στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού αγγίζει περίπου τις 28 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από τo κατάστημα ClearWater

• Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε μια ανεξόφλητη παραγγελία από το φυσικό μας κατάστημα θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας για τα παρακάτω:

• Α ) Την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στο κατάστημα και εξόφληση αυτής.

• Β ) Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα για 6 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας εκτός διαφορετικής συμφωνίας.

• Γ ) Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 6 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αφού πρώτα γίνει ενημέρωσή σας με τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας που έχετε ορίσει.