ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Έκπτωση 31%

Ion Cleanse Analyzer - New Model 904

Προσφορά Εβδομάδας: To ion Cleanse Analyzer είναι ένα μη επεμβατικό και ανώδυνο μηχάνημα ελέγχου σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 470.00
322.00
Κερδίζετε: 148.00 (31%)
904
Σε Απόθεμα
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε συνδεθεί ως νέος πελάτης

Hydrogen Ion Cleanse Analyzer Spa ( Model HK-904 )

Εδώ Δείτε όλα τα προιόντα DETOX και τις τιμές!!!
Ion Cleanse Analyzer New Model

Πιστοποιημένο με τα πλέων έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά CE & EMC Anbotek CERTIFICATE

1 ) . Μελετώντας την χρήση του Ion Cleanse Analyzer της ολιστικής θεραπεύτριας Natasha James ( http://www.quantum-natural-healthcare.co.uk/diagno... ), στην Αγγλία η οποία είναι επίσημο μέλος επαγγελματιών της ομοσπονδίας ολιστικής θεραπευτικής FHT για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία (https://www.fht.org.uk/), Δείτε και εδώ https://www.naturaltherapypages.co.uk/therapist/qu...

2 ) . Της κλινικής HARMONY CLINIC ολιστικό κέντρο αποτοξίνωσης του ανθρώπινου οργανισμού στο Βουκουρέστι (http://www.harmony-clinic.ro/en/Contact/22),

3 ) . Αλλά και πολλών άλλων ολιστικών και θεραπευτικών κέντρων, αποφασίσαμε να εισάγουμε το προϊόν αυτό για χρήση των πελατών μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους και βάση αναφορών των ανωτέρω ειδικών ολιστικής θεραπείας που αναφέρουν ότι:

Το Ion Cleanse Analyzer συνδυαστικά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να παρακολουθείτε την υγεία σας αφού πρώτα συμβουλευτείτε για ότι σας απασχολεί, ιατροτεχνολογικό κέντρο σύμφωνα με το πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει.
Το σύστημα ανάλυσης έχει καθιερωθεί από ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο και οδηγεί σε μια ανάλυση της συνολικής εικόνας του σώματός σας.

Το Ion Cleanse Analyzer New Model ΗΚ-904 είναι ένα μη επεμβατικό και ανώδυνο μηχάνημα ελέγχου σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Απλά κρατώντας τον αισθητήρα στην παλάμη του χεριού σας, τα δεδομένα θα λαμβάνονται από το σώμα σας μέσα σε λίγα λεπτά, μέσω ειδικών σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Ακολουθεί κείμενο απο τον κατασκευαστή του μηχανήματος.

Η μέθοδος Ion Cleanse Analyzer είναι μια αναδυόμενη ταχεία και μη επεμβατική μέθοδος φασματικής δοκιμής, κατάλληλη για τη σύγκριση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων των προϊόντων υγείας που ακολουθείτε, σε σχέση με τον έλεγχο υπο-υγείας.

Τα κύρια στοιχεία φασματικής δοκιμής είναι πάνω από 40, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών και εγκεφαλοαγγειακών καταστάσεων, της οστικής πυκνότητας, των ιχνοστοιχείων, του αίματος μολύβδου, των ρευματισμών, του πνεύμονα και του αναπνευστικού σωλήνα, της νεφροπάθειας, του σακχάρου στο αίμα, του στομάχου και του εντέρου, του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, των κρανιακών νεύρων, της γυναικολογίας, ασθένειας των οστών, ιχνοστοιχεία σεληνίου, σιδήρου, ψευδαργύρου και ασβεστίου κ.λπ.

Απλό και βολικό. Είναι εύκολο στη λειτουργία και γενικά οι άνθρωποι θα μπορούν να αναλύουν και να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα μέσω βραχυπρόθεσμης ενασχόλησης με το προϊόν.
Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή, εξοικονομώντας χρόνο για τους ασθενείς.

Ενημέρωση:
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτές οι μηχανές δεν προορίζονται για θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας η' ως αποκλειστικά διαγνωστικά συμπεράσματα.
Δεν προωθείται από εμάς ως τέτοιο και δεν πωλείτε ως ιατροτεχνολογικό προϊόν.

Για κάθε περίπτωση ασθένειας συνιστάται ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
Κύρια μονάδα για Laptop / HY, σε μεταλλική βαλίτσα χειρός × 1
Ανίχνευση λαβής × 1
CD με λογισμικό που περιλαμβάνει αγγλικά × 1
USB stick × 1
Καλώδιο USB × 1
Αγγλικό εγχειρίδιο × 1
Δεν περιλαμβάνει H/Y - Laptop.

Παρόμοια Προϊόντα

Στη ίδια Τιμή!