Συσκευές μικροβιολογικής εξυγίανσης του νερού Οζονομηχανές

22/11/2017
από ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
οζον 3000G

Το όζον Ο3 στην Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος δημιουργείται συνδυάζοντας τρία άτομα οξυγόνου.

Συσκευή Ozon Επαγγελματική Μηχανή παραγωγής όζον Ο3.

Συσκευές Παραγωγής όζοντος επαγγελματικές 7G ( 7.000mg/h ).

Οι μηχανές Όζοντος - όζον μηχανές, παράγουν Ο3 ( τρία άτομα οξυγόνου ) και έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα όσον αφορά την απολύμανση και την αποστείρωση από μικρόβια και βακτηρίδια που βρίσκονται στον αέρα η’ στο νερό και σε όποια επιφάνεια γίνει η εφαρμογή με συσκευή όζον.

Η συσκευή όζοντος παράγοντας Ο3 σκοτώνει τα βακτηρίδια και τα μικρόβια και έτσι έχουμε ένα εξυγιασμένο περιβάλλον για οποιαδήποτε εφαρμογή και κατά το δοκούν.

Το όζον αφού δράσει μετατρέπεται στη συνέχεια σε οξυγόνο (Ο2).

Η όζον μηχανή είναι ιδανική για επαγγελματίες με θαλάμους συντήρησης βρώσιμων προϊόντων, κρέατα, φρούτα, λαχανικά κ.λ.π.

Αυξάνει έως και τέσσερις φορές την διάρκεια αποθήκευσης και συντήρησης των νωπών κρεάτων, φρούτων και λαχανικών εφόσον αυτά δεν βρίσκονται εντός ατομικής συσκευασίας.

Επίσης η συσκευή παραγωγής όζον έχει χρηστική εφαρμογή και για επαγγελματίες καθαρισμών χώρων εστίασης, ξενοδοχείων, καθαρισμό σκαφών, αυτοκινήτων και λοιπών συναφών δραστηριοτήτων.

Αρχικά με μια μικρή δαπάνη εξασφαλίζετε έναν επαγγελματικά αποστειρωμένο χώρο φύλαξης και αποθήκευσης προϊόντων για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη συνήθη φύλαξη και αποθήκευση και γενικά όπου γίνεται η εφαρμογή όζοντος.

Με μια συντήρηση καθαρισμού των φίλτρων αέρα της οζονομηχανής και ακολουθώντας τις προδιαγραφές ποιότητας του εισερχόμενου αέρα χωρίς υγρασία και ρύπους, θα έχουμε μια απρόσκοπτη λειτουργία της για πολλά χρόνια.

Στις όζον μηχανές το μόνο ανταλλακτικό που πρέπει αντικαθιστούμε κάθε περίπου 15.000 ώρες λειτουργίας, και πάντα ανάλογα με την χρήση, είναι οι κορώνες οι κεφαλές παραγωγής του όζοντος.