!*! Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης των χρηστών. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση των cookies. OK
Για τεχνίτες & επαγγελματίες του κλάδου Επικοινωνήστε Εδώ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Κεφαλές Detox Array & Cleanse Analyzer -50%

Φίλτρα Κεντρικής Παροχής

Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής.

Είναι φίλτρα αυτοκαθαριζόμενα η' μη, ορειχάλκινα η' σε μπλε - λευκή Φιλτροκανάτα για προφίλτρανση νερού ξενοδοχείων και οικιών καθώς και προφίλτρων αντίστροφης όσμωσης, κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά κατάλληλα για πόσιμο νερό.

Τα ανταλλακτικά τους συνδυάζονται εσωτερικά εντός φιλτροκανάτας, όπως Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα η' και Φίλτρα Πολυπροπυλενίου που κατακρατούν το ελεύθερο χλώριο, τα παράγωγα χλωρίωσης του νερού, οργανικές ουσίες που ευθύνονται για τη δυσάρεστη οσμή του νερού, τα αιωρούμενα σωματίδια του νερού π.χ. χώμα, υλικά από δεξαμενές, σκουριά, κ.α.

Η χρήση των Φίλτρων Νερού Ενεργού Άνθρακα συνιστάται σε νερά που έχουν υποστεί χλωρίωση και ιδιαιτέρως σε περιοχές όπου η χλωρίωση δεν γίνεται σε συστηματική βάση με τη χρήση αυτόματου δοσομετρητή αλλά γίνεται χειρωνακτικά, σε τυχαία βάση και ποσότητα από μη εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τα Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι.